Over mij

Raymond Tieland


Eigen praktijk

“Je zou masseur moeten worden Raymond.” Dit advies van mijn vriendin heeft mijn leven gigantisch veranderd. Dertig jaar lang ben ik namelijk zelfstandig werkend kok geweest. Als kind al stond ik met mijn moeder achter de potten en pannen. Lekker en gezond eten klaarmaken en mensen verwennen, dat wilde ik als jonge jongen. Na mijn koksopleiding heb ik gewerkt voor restaurants en later voor zorginstellingen.

Mijn vriendin voelde haarfijn aan dat ik na 30 jaar minder gelukkig thuiskwam. Ik had steeds meer moeite met de bezuinigingen op het eten, terwijl deze kwetsbare mensen juist alle aandacht en een goede maaltijd nodig hebben.

In 2002 gooide ik het roer om. In de avonduren volgde ik de opleiding tot sportmasseur. Geweldig, wat kreeg ik een energie van andere mensen masseren. Mijn werk in de zorg bouwde ik af en in mijn vrije tijd bezocht ik mensen thuis met mijn massagetafel. In 2006 opende ik de deuren van mijn eigen praktijk voor massage en sportmassage in Utrecht Lunetten. Sinds 2016 zit mijn praktijk op de Christiaan Krammlaan in Utrecht. En nog steeds ben ik blij als ik mijn handen mag gebruiken om de spanning bij mensen weg te masseren.

Leven lang leren

Aandacht geven, contact maken en de tijd nemen, vind ik essentieel voor iedereen die bij mij komt voor een massage. Ik leer veel van de massages en ik houd mijn kennis en vaardigheden bij via opleidingen en workshops, zoals tapen, bandageren, stoelmassage, shiatsu, bindweefselmassage en Bowen therapie. Ook heb ik maandelijks met collega-masseurs en fysiotherapeuten een intervisiegroepje, waarbij we casussen bespreken en kennis en ervaringen delen. Zo kan ik mezelf blijven ontwikkelen en weet je zeker dat je bij mij in goede handen bent voor een heerlijke massage.

Tot ziens in mijn praktijk!

Raymond

touchpro europe
touchpro europe