Massages bij (sport)evenementen

Met een massage geeft u uw gasten, bezoekers, medewerkers of sporters extra aandacht en een moment van ontspanning of herstel.  Vaak in samenwerking met collega-masseurs, geef ik stoelmassages, ontspannende massages of sportmassages op beurzen, evenementen, sportevenementen en bedrijfsfeesten.

Stoelmassages

Steeds vaker worden stoelmassages ingezet bij evenementen, zoals beurzen, tentoonstellingen en seminars. Niet zo gek ook, want het is een gezonde traktatie. Vaak is er geen extra ruimte voor nodig. De stoelmassage wordt met de kleren aan en zonder gebruik van massageolie gegeven. Mensen voelen zich na een stoelmassage weer energieker en meer ontspannen.

Sportmassages

U kunt mij ook als sportmasseur voor al uw sportevenementen inhuren. Goed om te weten: ik ben EHBSO-gecertificeerd (Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen) en getraind in taperen en bandageren. Als sportmasseur kan ik uw sport- of bedrijfsteam begeleiden in de aanloop naar een wedstrijd of evenement. Na afloop van een wedstrijd verzorg ik de deelnemers met een herstelbevorderende sportmassage van pijnlijke of vermoeide spieren.

Referenties

Afspraak of kennismaking? Bel 06 53 83 99 65 of mail raymond@tieland-masseur.nl